Save the date: BLVC Café op 12 maart a.s.

Op 12 maart a.s. organiseert Bewuste Bouwers weer een nieuwe editie van het BLVC Café. Dit keer in samenwerking met Prorail.

Project Spooromgeving Geldermalsen ontvangt

Bewuste Bouwers heeft voor deze editie van het BLVC Café het Prorail-project Spooromgeving Geldermalsen bereid gevonden gastheer te zijn. Dit project behelst niet alleen de uitbreiding van het aantal perrons en een nieuwe reizigerstunnel op station Geldermalsen, maar ook de realisatie van een randweg rondom Tricht inclusief drie nieuwe onderdoorgangen onder het spoor.

Voor wie?

Het BLVC Café is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie m.b.t. bouw- en infraprojecten.

Programma

Tijdens het BLVC Café wordt een presentatie gegeven over het project, en kunnen deelnemers het project buiten met eigen ogen gaan bekijken. Details over het programma volgen nog op de site van Bewuste Bouwers maar op hoofdlijnen ziet het er als volgt uit:

Datum: Donderdag 12 maart 2020
Tijd: Inloop vanaf 15:30 uur, programma van 16:00 tot 18:30 uur, met aansluitend hapje en drankje
Locatie: Geldermalsen (het exacte adres ontvang je bij de bevestiging van aanmelding)

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen naar info@bewustebouwers.nl.

Meer informatie over het programma kun je opvragen door te mailen naar Davina Zabala, via d.zabala@bewustebouwers.nl of 079 325 24 25.

 

 

Datum eerste publicatie: 4 februari 2020

Foto: Free-Photos via pixabay.com